Om oss

Hej,

Jag heter Anastasia och jag älskar mat. Om du sett filmen Mitt stora feta grekiska bröllop får du kanske en uppfattning om hur det kan vara i Grekland, där jag kom ifrån 2013.

Som så många andra måste jag se till att vikten inte drar iväg alltför mycket. Att då fullkomligt älska mat är ingen bra kombination… Visst kan man äta fisk och sallad för jämnan men ibland vill jag ha lite guldkant och då blir det genast knepigt. Nämn något onyttigt och jag gillar det! Godis, hamburgare, pasta, go’fika, choklad, glass…

När jag åt sådant gott ville jag sova mycket. Jag hamnade i paltkoma medan fettreserverna smög sig på. Så jag provade på lågkolhydratdieter och märkte direkt att jag mådde bättre och blev piggare och sparade in många sovtimmar. Allt var bra utom en sak; jag saknade det där goda. Hur ska jag klara att leva utan den där guldkanten? Bröd, som är så gott. Fikabröd, pizza…

En gång när jag hälsade på i Grekland upptäckte jag produkter man skulle kunna använda för att både ha kakan och äta upp den. De var gjorda på sådant jag inte visste att man kunde äta, bambu t.ex. Av dem blev det just bröd, muffins, kolhydratfri glass och annat gott. Och man skulle bli mätt på ett riktigt sätt! Så jag började testa olika recept och beställde produkter från hela världen och det fungerade! Enda nackdelen var att de här produkterna inte fanns i Sverige och det är bökigt att göra beställningar åt alla håll. Lite märkligt, eftersom många i Sverige kör med LCHF.

För att komma tillrätta med det tänkte jag att jag börjar med e-handel. Då kan jag beställa mycket och hålla priserna nere och dessutom låta andra som går efter lågkolhydratdieter kunna göra sina inköp enkelt.

Jag heter Anastasia som sagt och i september 2013 hämtade jag mina två hundar, tog flygplanet och flyttade till Sverige. Jag kom till ett land där jag inte kände någon och det enda ord jag kunde säga var tack. Men jag kämpade mycket och jag klarade det bra ändå. Nej jag pratar inte flyttande svenska ännu men jag pratar mycket och min svengelska jag pratar flyttande svengelska är jag nästan stolt över.

När det lägger sig med coronan vill jag gärna träffa så många som möjligt av er som bor i Stockholm (och andra med förstås) Jag vill tacka er irl, prata med er, ta reda på vad ni gillar, vilka recept ni vill att jag ska ta fram. Vad är det du saknar när du följer en lågkolhydratdiet? Vad är det som du inte gillar och som jag måste förbättra….

Mitt företag heter Lykkes liv lowcarb AB och finns för att vi ska kunna äta gott utan dåligt samvete. Min förhoppning är att vi ska bli en grupp med ett gemensamt intresse, som tillsammans testar olika recept och hitta de bästa och godaste rätterna.

Allt gott!

Anastasia Bachatiroglou

Välkommen till vår Låga Kolhydrats värld...

En lågkolhydratskost KAN och MÅSTE smaka gott.

Vår vision...

Att våra produkter ska smaka så gott att även de som inte följer en lågkolhydratdiet ska välja våra produkter.

Vår mission...

Att se till att du som väljer en lågkolhydratsdiet inte ska sakna något.

Vårt fokus…

Vår fokus ligger i hälsosamma produkter och recept med låga kolhydrater.

Vårt motto…

Att en lågkolhydratskost KAN och SKA smaka gott.

Vanliga frågor:

De flesta av produkterna produceras av konjakmjöl (glukomannan). Konjakknölkallan är en kallaväxt med ursprung i Kina, Japan, Indonesien. Konjakmjöl innehåller inga kolhydrater. Fibrerna i växten har en förmåga att svälla när de blandas med vätska och ökar då sin volym när det når tarmarna i magen. Resultatet är längre mättande känska. Konjakmjölet hjälper till att hålla blodsockernivån på en jämn nivå, vilket ofta bidrar till ett minskat sötsug.

Ja. Våra produkter överensstämmer med direktiven 2009/39/EC från Europaparlamentet och rådet den 6 maj 2009 för Livsmedel för särskilda näringsändamål.  Enligt resultaten av analyserna utgör produktena ingen fara för konsumentens liv eller hälsa.

Ja. Absolut!

~ Tack vare det höga kostfiberinnehållet kommer du att känna dig mätt längre.

~ De håller tarmrörelserna under kontroll och hjälper dig att övervinna problem med matsmältningen. De kan också hjälpa dig att gå ned i vikt.

Absolut. Alla dessa dieter grundar sig på ett lågt intag av kolhydrater och våra produkter hjälper till med exakt det. Hur mycket och vilken olja eller smör du använder är sedan upp till dig

Nästan alla våra produkterna är laktos- och glutenfria. Du kan sedan använda recepten efter ditt behov och önskemål.  Du kan ersätta smör eller mjölk med till exempel laktosfritt smör och mjölk. Det finns många sätt att använda produkterna.

Varje krona ger 1 poäng. När ni når 1500 poäng får ni 1 produkter gratis VID ERT NÄSTA KÖP.
När ni når 3000 poäng får ni 20% rabatt VID ERT NÄSTA KÖP.
Ni får 50 poäng första gång ni registrera er och 50 poäng på eran födelsedag.

 

Registrera er här, och få poäng för varje köp ni gör för att belönas med gratis produkter…

Nyhetsbrev

Registrera dig för vårt nyhetsbrev så är du alltid uppdaterad på det växande sortimentet av lågkolhydratprodukter!