I am text block. Click edit button to change this text. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.
Sommaren är fortfarande här!
Vad säger ni om en svalkande LowCarb-Keto vaniljglass?
Ingredienser: (för 1 kg glass)
5dl mjölk / vegetarisk mjölk
3dl grädde 35% fett
️100 g Philadelphia ost
️4 msk. Sukrin Sirup Maple Sukrin sirap, Gold / Maple eller Caramel
Gör såhär:
• Lägg 4dl av mjölken, grädden och sötningsmedlet i en kastrull och värm dem under omrörning tills de når kokpunkten.
• Håll den återstående 1dl mjölk åt sidan och häll i konjaken, rör om så att den löser sig och låt den jäsa.
• När vår blandning är tillräckligt uppvärmd, tillsätt blandningen med mjölken och konjaken och även vaniljen och rör hela tiden i 2-3 minuter tills hela blandningen stelnar lite.
• Ta av från värmen och häll i Philadelphia osten och rör om med visp tills den är helt upplöst.
• Låt den svalna helt i rumstemperatur och lägg den sedan i en skål i frysen.
• Varje timme och tills blandningen är helt frusen och inte rör om längre, ta ut den och blanda den med tråden för att göra den fluffigare och inte kristallisera.
( Om du har en glassmaskin kan du hoppa över detta steg och frysa in och blanda där.)
Njut
[woo-multi-cart ids=”3620,3617,1869,196,4269″ image = “true” ]