LowCarb-Keto sött påskbröd Categories: Fibermjöl, Glutenfria, Laktosfria mjölkpulver Post by: keto@admin mar. 31 2021 No commentLowCarb-Keto sött grekisk påskbröd!!!!Underbart!!!!!#ketobröd #LCHFbröd #LowcarbbrödIngredienser: 2 stora ägg 40 g smält smör 75 g LowCarb-Keto fibermjöl med endast 3g kolgydrater/100g 70gr creme fraiche 40g yoghurt 40 g laktosfria mjölkpulver 45g LowCarb-Keto erytritol-stevia 7X 1 tsk bakpulver Apelsinzest Några droppar vaniljessens 1/2 tsk mahlab krydda eller kardemumma Äggula för spridning MandelspånGör så här:Blanda de fasta ämnena i en skål (fibermjöl, mjölkpulver, bakpulver, mahlab/kardemumma). I en annan skål lägg ägg, smör, sötningsmedel, yoghurt, creme fraiche, apelsinzest, vaniljessens och blanda väl med vispen. Tillsätt blandningen av fasta ämnen ochblanda för att göra en mjuk deg. Dela upp i bollar och ställa dem i muffinsformar. Pensla dem med äggula och dekorera med mandelspån Baka i 30-35 minuter vid 160° grader mitt i ugnenFörberedning 15lättGrädda 30lättJätte lätt 10lättRelatedrade Produkter Glutenfri - Laktosfri Low Carb-Keto Fibermjol -Glutenfri – 3g Kolhydrater per 100g 97.00kr KÖP More Detail Övriga Produkter Vaniljessens Dosering:3-5 g per 1 kg. 76.00kr KÖP More Detail Tidigare inlägg LowCarb-Keto blåberskaka Nästa inlägg LowCarb-keto Våffla med havrefiber