Den snabbaste och godaste LowCarb-Keto Sockerkakan med vanilj och jordgubbar!!!!
….sÃ¥klart utan socker och utan kolhydrater!!….
Ät sÃ¥ mycket ni vill utan dÃ¥ligt samvete….
Ingredienser:
För färsk jordgubbssås:
Gör såhär:
• Vispa ägget med sötningsmedlet i mixern och tillsätt grädde, smör och vanilj.
• Tillsätt mjölet med bakpulvret och saltet.
• Förbered en rund panna med non-stick papper och häll hälften av blandningen.
• Sprid de halvsnittade jordgubbarna ovanpå och tillsätt resten.
• Sprid på ytan med de återstående jordgubbarna och baka i en förvärmd ugn vid 175°C på i cirka 40 minuter.
• Låt sedan kakan svalna.
Vispa jordgubbarna med sötningsmedlet i mixern för att göra en sås och häll sedan över såsen innan servering.
Njut