LowCarb-Keto Citronpaj med maräng!
En underbar efterrätt för denna helg….
Älskar den krämiga, sötsyrliga fyllningen!!!!
Det är vansinnigt god!!!! 
Tips: Servera med grädde istället för maräng om du älskar grädde..
Ingredienser:
För basen:
För citronkräm:
För marängen:
Gör så här:
Förbered basen:
•Värm ugnen till 175 grader.
• Blanda alla ingredienserna och häll ner
smeten i en ugnsform, klädd med bakplåtspapper och grädda ca
20 minuter.
• Låt den färdiga smeten svalna och bli kall.
Förbered krämen:
• Lägg ägg, erytritol-stevia, citronsaft, vaniljessens, citronskal i en kastrull
och sänk till låg värme.
• Rör om hela tiden med elvisp i 3-4 minuter tills krämen tjocknar.
• Häll ner krämen i en doseringsbehållare,
tillsätt smör i kalla kuber och rör tills smöret löser upp sig.
• Sprid krämen på basen och lägg i kylen för att svalna i 1 timme.
För marängen:
• Vispa ingredienserna väl med elvisp tills du har en fast maräng.
• Sprid ut krämen och bränn med en gasbrännare över ytan. Saknas brännare kan man lägga den på grillen i några minuter för att få färg.
Njut