En oförglömlig LowCarb-Keto chokladrulltårta ska vi ha till nyårsafton! class=”pq6dq46d tbxw36s4 knj5qynh kvgmc6g5 ditlmg2l oygrvhab nvdbi5me sf5mxxl7 gl3lb2sf hhz5lgdu”>
class=”pq6dq46d tbxw36s4 knj5qynh kvgmc6g5 ditlmg2l oygrvhab nvdbi5me sf5mxxl7 gl3lb2sf hhz5lgdu”>
…
Helt utan mjöl!….Endast med kakaofiber!!!! class=”pq6dq46d tbxw36s4 knj5qynh kvgmc6g5 ditlmg2l oygrvhab nvdbi5me sf5mxxl7 gl3lb2sf hhz5lgdu”>
Hela tårtan har ca 8g kolhydrater!
Ingredienser:
För kakan:
class=”pq6dq46d tbxw36s4 knj5qynh kvgmc6g5 ditlmg2l oygrvhab nvdbi5me sf5mxxl7 gl3lb2sf hhz5lgdu”>
4 ägg
class=”pq6dq46d tbxw36s4 knj5qynh kvgmc6g5 ditlmg2l oygrvhab nvdbi5me sf5mxxl7 gl3lb2sf hhz5lgdu”>
4 msk yoghurt
class=”pq6dq46d tbxw36s4 knj5qynh kvgmc6g5 ditlmg2l oygrvhab nvdbi5me sf5mxxl7 gl3lb2sf hhz5lgdu”>
0,6dl mjölk / soyamjölk
class=”pq6dq46d tbxw36s4 knj5qynh kvgmc6g5 ditlmg2l oygrvhab nvdbi5me sf5mxxl7 gl3lb2sf hhz5lgdu”>
60g color: #ff00ff;”>Kakaofiber
class=”pq6dq46d tbxw36s4 knj5qynh kvgmc6g5 ditlmg2l oygrvhab nvdbi5me sf5mxxl7 gl3lb2sf hhz5lgdu”>
2tsk bakpulver
class=”pq6dq46d tbxw36s4 knj5qynh kvgmc6g5 ditlmg2l oygrvhab nvdbi5me sf5mxxl7 gl3lb2sf hhz5lgdu”>
0,5 dl smör eller kokosnötolja
class=”pq6dq46d tbxw36s4 knj5qynh kvgmc6g5 ditlmg2l oygrvhab nvdbi5me sf5mxxl7 gl3lb2sf hhz5lgdu”>
55g color: #ff00ff;”>LowCarb-Keto Erytritol- Stevia 7Χ)
class=”pq6dq46d tbxw36s4 knj5qynh kvgmc6g5 ditlmg2l oygrvhab nvdbi5me sf5mxxl7 gl3lb2sf hhz5lgdu”>
Några droppar color: #ff00ff;”>vaniljessens
För fyllning:
class=”pq6dq46d tbxw36s4 knj5qynh kvgmc6g5 ditlmg2l oygrvhab nvdbi5me sf5mxxl7 gl3lb2sf hhz5lgdu”>
230g smör i rumstemperatur
class=”pq6dq46d tbxw36s4 knj5qynh kvgmc6g5 ditlmg2l oygrvhab nvdbi5me sf5mxxl7 gl3lb2sf hhz5lgdu”>
3 äggvitor
class=”pq6dq46d tbxw36s4 knj5qynh kvgmc6g5 ditlmg2l oygrvhab nvdbi5me sf5mxxl7 gl3lb2sf hhz5lgdu”>
280g color: #ff00ff;”>Sukrin melis
class=”pq6dq46d tbxw36s4 knj5qynh kvgmc6g5 ditlmg2l oygrvhab nvdbi5me sf5mxxl7 gl3lb2sf hhz5lgdu”>
30g osötad kakao
class=”pq6dq46d tbxw36s4 knj5qynh kvgmc6g5 ditlmg2l oygrvhab nvdbi5me sf5mxxl7 gl3lb2sf hhz5lgdu”>
1/2 tsk vaniljessens
Gör så här:
•Värm ungen till 175°C
•Vispa ihop ägg med sötningsmedel, yoghurt, smör, vanilj och mjölk.
•In en annan skål sålla bort kakofiber och bakpulver och lägg till smeten.
•Rör ihop allt. Häll ner smeten i en långpanna med bakplåstpapper och grädda i 25 minuter.
•Låta smeten kallna lite och vänd den till en rulle med bakplåstpappret. Täck den med en ren handduk.
Förbered fyllning
•Vispa med elvisp äggvitorna med sukrin melis tills de blir till en fast maräng.
•Häll sakta ner övriga ingedienser under ständig rörelse.
• Öppna upp den rullade smeten och bred ut 3/4 av fyllningen på smeten och rulla ihop den igen. Ta bort bakplåstpapper.
• Häll resten av fyllningen ovanpå och ställ tårtan i kylen.
• Dekorera med jordgubbar eller hallon och servera