Små kakor med chokladmousse och blåbär
Sugen på choklad när du kör LowCarb-Keto? class=”pq6dq46d tbxw36s4 knj5qynh kvgmc6g5 ditlmg2l oygrvhab nvdbi5me sf5mxxl7 gl3lb2sf hhz5lgdu”>
….. Baka dessa underbara LowCarb-Keto kakor….krispig bas…. mjuka inne och i samband med blåbär blir dom extra goda class=”pq6dq46d tbxw36s4 knj5qynh kvgmc6g5 ditlmg2l oygrvhab nvdbi5me sf5mxxl7 gl3lb2sf hhz5lgdu”>
class=”pq6dq46d tbxw36s4 knj5qynh kvgmc6g5 ditlmg2l oygrvhab nvdbi5me sf5mxxl7 gl3lb2sf hhz5lgdu”>
…
Slut dina ögon, prova och njut av denna smak med blandningen av choklad, hasselnötter och blåbär….
Ingredienser:
För basen:
class=”pq6dq46d tbxw36s4 knj5qynh kvgmc6g5 ditlmg2l oygrvhab nvdbi5me sf5mxxl7 gl3lb2sf hhz5lgdu”>
100 g smör
class=”pq6dq46d tbxw36s4 knj5qynh kvgmc6g5 ditlmg2l oygrvhab nvdbi5me sf5mxxl7 gl3lb2sf hhz5lgdu”>
100g Sukrin gold
class=”pq6dq46d tbxw36s4 knj5qynh kvgmc6g5 ditlmg2l oygrvhab nvdbi5me sf5mxxl7 gl3lb2sf hhz5lgdu”>
40g Low Carb-Keto fiber Mannagryn Glutenfri
class=”pq6dq46d tbxw36s4 knj5qynh kvgmc6g5 ditlmg2l oygrvhab nvdbi5me sf5mxxl7 gl3lb2sf hhz5lgdu”>
80g rostade hasselnötter (inte saltade)
class=”pq6dq46d tbxw36s4 knj5qynh kvgmc6g5 ditlmg2l oygrvhab nvdbi5me sf5mxxl7 gl3lb2sf hhz5lgdu”>
Några droppar Vaniljessens Dosering:3-5 g per 1 kg.
För chokladmoussen:
class=”pq6dq46d tbxw36s4 knj5qynh kvgmc6g5 ditlmg2l oygrvhab nvdbi5me sf5mxxl7 gl3lb2sf hhz5lgdu”>
200 g Low Carb-Keto Chokladdroppar
class=”pq6dq46d tbxw36s4 knj5qynh kvgmc6g5 ditlmg2l oygrvhab nvdbi5me sf5mxxl7 gl3lb2sf hhz5lgdu”>
2dl grädde
class=”pq6dq46d tbxw36s4 knj5qynh kvgmc6g5 ditlmg2l oygrvhab nvdbi5me sf5mxxl7 gl3lb2sf hhz5lgdu”>
Blåbär för garnering
Gör så här:
class=”pq6dq46d tbxw36s4 knj5qynh kvgmc6g5 ditlmg2l oygrvhab nvdbi5me sf5mxxl7 gl3lb2sf hhz5lgdu”>
Lägg hasselnötterna och mannagrynen i mixern och vispa dem till ett pulver.
class=”pq6dq46d tbxw36s4 knj5qynh kvgmc6g5 ditlmg2l oygrvhab nvdbi5me sf5mxxl7 gl3lb2sf hhz5lgdu”>
Vispa smöret med Sukrin gold och vaniljessens tills det är luftigt.
class=”pq6dq46d tbxw36s4 knj5qynh kvgmc6g5 ditlmg2l oygrvhab nvdbi5me sf5mxxl7 gl3lb2sf hhz5lgdu”>
Lägg till hasselnötsblandningen i det vispade smöret med en gaffel.
class=”pq6dq46d tbxw36s4 knj5qynh kvgmc6g5 ditlmg2l oygrvhab nvdbi5me sf5mxxl7 gl3lb2sf hhz5lgdu”>
Lägg till degen i non-stick bakformar och pressa blandningen väl i ett tunt lager (den kommer att få volym under gräddningen och vi vill inte att den ska bli för tjock).
class=”pq6dq46d tbxw36s4 knj5qynh kvgmc6g5 ditlmg2l oygrvhab nvdbi5me sf5mxxl7 gl3lb2sf hhz5lgdu”>
Grädda i 170°C grader i ca 13-15 minuter tills de blir bruna.
class=”pq6dq46d tbxw36s4 knj5qynh kvgmc6g5 ditlmg2l oygrvhab nvdbi5me sf5mxxl7 gl3lb2sf hhz5lgdu”>
Låt dem svalna helt innan du tar bort dem från formen. (Om de tjocknade mycket pressa lite av baserna försiktigt med baksidan av en sked medans de är heta)
Förbered chokladmoussen.
class=”pq6dq46d tbxw36s4 knj5qynh kvgmc6g5 ditlmg2l oygrvhab nvdbi5me sf5mxxl7 gl3lb2sf hhz5lgdu”>
Lägg chokladdroppar i en skål som är lämplig för mikrovågor.
class=”pq6dq46d tbxw36s4 knj5qynh kvgmc6g5 ditlmg2l oygrvhab nvdbi5me sf5mxxl7 gl3lb2sf hhz5lgdu”>
Lägg dem i mikrovågsugnen i 1 minut per gång, rör om mellan tills alla chokladbitarna är helt smälta.
class=”pq6dq46d tbxw36s4 knj5qynh kvgmc6g5 ditlmg2l oygrvhab nvdbi5me sf5mxxl7 gl3lb2sf hhz5lgdu”>
Låt den svalna till rumstemperatur och lägg den sedan i kylen i 10 minuter.
class=”pq6dq46d tbxw36s4 knj5qynh kvgmc6g5 ditlmg2l oygrvhab nvdbi5me sf5mxxl7 gl3lb2sf hhz5lgdu”>
Ta ut moussen och vispa det tillsammans med grädde tills det blir en fluffig mousse.
class=”pq6dq46d tbxw36s4 knj5qynh kvgmc6g5 ditlmg2l oygrvhab nvdbi5me sf5mxxl7 gl3lb2sf hhz5lgdu”>
Lägg moussen i en kornett och fyll kakorna.
class=”pq6dq46d tbxw36s4 knj5qynh kvgmc6g5 ditlmg2l oygrvhab nvdbi5me sf5mxxl7 gl3lb2sf hhz5lgdu”>
Garnera med blåbär