LowCarb-Keto Pannkakor med kycklingkebab och stekt pumpa chips!!
Det bästa för helgens avslutning
…. Pannkakor äter man inte bara som efterätt…Pröva detta underbara recept och ni kommer älska det
Att köra LowCarb betyder inte att man saknar nånting….
Ingredienser:
För pannkakor:
För fyllning:
Tips för frivilliga ingredienser:
För garnering:
Ett stycke söt pumpa skuren i pinnar
Fröolja för stekning
Gör såhär:
• Lägg äggen (det smälta men inte heta smöret), mjölken, vanilj, sötningsmedel, saltet och timjan i en skål och blanda.
• Tillsätt LowCarb-Keto fibermjöl och bakpulver och blanda.
• Baka pannkakorna vid mediumtemperatur i en non-stick-panna tills varje sida är gyllenbrun.
• Värm kebabköttet med lite smör i en non-stick panna.
• Sprid 1 msk. tzatziki, lägg 1 skiva tomat,
lite lök, persilja, ¼ från kycklinkebapben och täck med en annan pannkaka.
• Följ samma procedur en gång till för att bilda en hamburgare.
• Förbered alla pannkakor och servera med stekt pumpa chips.