LowCarb-Keto Pannkakor med Kycklingkebab och Stekta Pumpachips
Det bästa sättet att avsluta helgen! Pannkakor är inte bara en efterrätt – pröva denna underbara LowCarb-version med kryddig fyllning och knapriga chips. Du kommer att älska det!
Ingredienser
För pannkakor:
- 40 g LowCarb-Keto fibermjöl
- 2 dl mjölk eller växtbaserad mjölk
- 50 g smör
- 1 ägg
- 1 äggvita
- 0,5 tsk LowCarb-Keto Erytritol-Stevia 7X
- 1 tsk bakpulver
- Salt och timjan efter smak
För fyllning:
- 1 paket kycklingkebab, färdig för tillagning
- 1 skivad tomat
- 1 skivad lök
- Hackad färsk persilja
- (Valfritt) Tzatziki och senap
För garnering:
- 1 bit söt pumpa, skuren i pinnar
- Fröolja för stekning
Gör så här:
- Blanda ägg, smält (inte hett) smör, mjölk, sötningsmedel, salt och timjan i en skål.
- Tillsätt fibermjöl och bakpulver och vispa till en slät smet.
- Stek pannkakorna i en non-stick panna på medelvärme tills de blir gyllenbruna på båda sidor.
- Värm kebabköttet med lite smör i en panna.
- Lägg på en pannkaka: tzatziki, tomat, lök, persilja och en fjärdedel av köttet. Täck med en andra pannkaka.
- Forma ”hamburgare” med resterande pannkakor och fyllning.
- Stek pumpapinnar i fröolja tills de är krispiga och servera som tillbehör.
Njut av en matig och mättande LowCarb-måltid!



