Low Carb-Keto jordgubbstårta
Trevlig alla hjärtans dag med en LowCarb-Keto jordgubbstårta.
Bli kära mina vänner!!…fira kärleken!!

Ingredienser:280 g skalade jordgubbar
2 ägg
55g mascarpone
35gr creme fraiche
0.5dl grädde
0,4dl yoghurt
25g Sukrin melis
75 g bambufiber
1 tsk bakpulver
60g LowCarb-Ketp erytritol-stevia 7X
65g smör
För grädden:110g mascarpone
55g creme fraiche
120g gräddost
50g grädde
70g Sukrin melis
Några bitar jordgubbar
Gör så här:• Skiva jordgubbarna i en mixer och lägg dem åt sidan.• Vispa i en skål mascarpone, cremefraiche, grädde, yoghurt, sötningsmedel melis och vanilj för att bli till en grädde.• I en annan skål, vispa äggen med sötningsmedlet 7X tills det är fluffigt.• Tillsätt solrosolja ochmjölkblandningen och de mixade jordgubbarna.• I slutet tillsätt mjölet medbakpulvret och blanda.• Lägg non-stick papper på en formoch häll i blandningen.• Grädda vid 170 grader i cirka 50 minuter.• Låt svalna helt.• Häll ner och vispa gräddingredienserna i en skål tills de har tjocknat.• Skär kakan i 3 lika stora skivor ochlägg grädde däremellan och om du vill ha några jordgubbar.• Täck utsidan med grädde, dekorera och servera.