Hasselnötscrumble
Hasselnötscrumble kommer att bli en av mina favoriter!
Man kan använda den till så mycket och det gäller både vanliga och söta rätter
Hasselnötscrumble :
Ingredienser:
– 80g rostad hasselnöt
– 80g riven parmesan
– 30 g Low Carb- Keto Fibermannagrynersättning LowCarb-Keto Fibermannagrynersättning – Glutenfri – 0%kolhydrater
– 75 g smörhttps:
– 1 tsk Sukrin gold Sukrin Gold
– Lite paprika och vitlökspulver
– Lite salt
Gör såhär:
– Sätt ugnen på 180 grader.
– Kör hasselnötterna i mixern med fibermannagryns-ersättningen till ett pulver. Tillsätt sedan vitlök, salt och paprika. Ställ åt sidan.
– Vispa smöret i en skål med sötningsmedlet tills det blir fluffigt.
– Tillsätt hasselnötsblandningen och blanda in den med en gaffel. Tillsätt slutligen parmesanen.
– Bred ut blandningen på en plåt med bakplåtspapper och grädda i ca 15 minuter. Låt svalna helt och förvara i en påse i kylen. När det är kallt är det krispigare!