Ikväll är det semifinal i Eurovision och jag har förberett det perfekta snacks för att njuta av showen: krispiga auberginepommes!
Glöm de vanliga potatispommesen, för dessa gyllene, panerade delikatesser kommer att stjäla scenen ikväll!
Serveras med en sida av krämig tzatziki, perfekt för att dippa medan du hejar på dina favoritbidrag.
Så, gör som jag, sätt på dig glittrande kläder, förbered en tallrik med dessa underbara auberginepommes, och låt oss göra Eurovisionkvällen ännu mer magisk! ”
Ingredienser:
• Aubergine : 1 medelstor
• LowCarb-Keto Havrefiber : 3/4 kopp ( Du kan hitta här: https://lowcarb-keto.se/shop/low-carb-keto-havrefiber/
• Ägg 2, lätt vispade
• LowCarb-Keto Ströbrödsersättning: 1 kopp. ( Du kan hitta här: https://lowcarb-keto.se/shop/strobrod-ersattning/
Ingredienser:
• Aubergine : 1 medelstor
• LowCarb-Keto Havrefiber : 3/4 kopp ( Du kan hitta här: https://lowcarb-keto.se/shop/low-carb-keto-havrefiber/
• Ägg 2, lätt vispade
• LowCarb-Keto Ströbrödsersättning: 1 kopp. ( Du kan hitta här: https://lowcarb-keto.se/shop/strobrod-ersattning/
• Vitlök : 1 msk pulver
• Oregano : 1 tsk torkad
• Salt efter smak
• Peppar efter smak
Gör såhär:
• Förvärm ugnen till 220 grader.
• Skär auberginerna i skivor på 2,5 centimeter och strö över salt. Låt dem stå åt sidan i 20 minuter så att auberginerna blir mindre bittra.
• Torka av auberginerna och skär dem som pommes frites. Doppa auberginerna i Havrefiber. Sedan doppa dem i äggen, och därefter i blandningen av Ströbrödsersättning, vitlökspulver, oregano, salt och peppar.
• Smörj en ugnsplåt med lite olivolja och lägg i auberginerna. Häll lite extra olivolja över dem. Grädda i en förvärmd ugn vid 220 grader i ca 10 minuter eller tills auberginerna har fått en fin gyllene färg.
Du kan njuta av dem med lite tzatziki!🙂
• Vitlök : 1 msk pulver
• Oregano : 1 tsk torkad
• Salt efter smak
• Peppar efter smak
Gör såhär:
• Förvärm ugnen till 220 grader.
• Skär auberginerna i skivor på 2,5 centimeter och strö över salt. Låt dem stå åt sidan i 20 minuter så att auberginerna blir mindre bittra.
• Torka av auberginerna och skär dem som pommes frites. Doppa auberginerna i Havrefiber. Sedan doppa dem i äggen, och därefter i blandningen av Ströbrödsersättning, vitlökspulver, oregano, salt och peppar.
• Smörj en ugnsplåt med lite olivolja och lägg i auberginerna. Häll lite extra olivolja över dem. Grädda i en förvärmd ugn vid 220 grader i ca 10 minuter eller tills auberginerna har fått en fin gyllene färg.
Du kan njuta av dem med lite tzatziki!🙂