Ett fantastiskt och enkelt recept på Pumpagnocchi, tillagat med vårt Fibermjöl!
Perfekt för en god och hälsosam middag.
Pumpagnocchi Recept 

Ingredienser:
250g kokt och avrunnen pumpa
60g ricottaost eller cottage cheese
20g riven parmesan
70g grekisk yoghurt
1 ägg
40gr LowCarb-Keto Fibermjöl för degen och lite extra för mjölning
Vitlökspulver – finhackad mynta
60g smör
För såsen:
200g grädde
5 skivor rökt kalkon eller skinka
Paprika och vitlök
Finhackad färsk lök
Gör så här:
I en skål lägg den väl avrunna pumpan, ägget, ostarna, yoghurten, myntan och vitlöken och blanda väl. Tillsätt mjölet, så mycket det behövs för att få en deg som kan formas utan att klibba för mycket.
Med hjälp av en spritspåse eller med händerna, forma degkorvar på en mjölad yta och skär dem i cirka 2 cm bitar. Mjöla dem även ovanpå.
Samtidigt förbered en kastrull med saltat kokande vatten, en skål med vatten och isbitar och en stekpanna med smält smör.
Lägg gnocchin i det kokande vattnet, och en minut efter att de flyttat upp till ytan, ta upp dem med en hålslev och lägg dem i iskallt vatten.
Ta dem från vattnet och lägg dem i stekpannan med smöret för att få lite färg. I en annan stekpanna, tillsätt vitlöken och grädden med kalkonen och låt det koka tills såsen blir tjock.
Servera gnocchi med såsen ovanpå och strö över färsk hackad lök.